Koppelen met TrainerRoad

Leer hoe je je gestructureerde trainingen kan rijden in TrainerRoad. Exporteren, importeren en trainen maar.
Workout with TrainerRoad
Share This Post

Koppelen met TrainerRoad

Trainingen worden vlot opgemaakt in CyclingPlanner. Er zijn echter diverse redenen om trainingen indoor af te werken. De weersomstandigheden zitten niet altijd mee., of bepaalde blokkentrainingen wil je liever gestructureerd op rollen afwerken.

TrainerRoad is één van de gekendste indoor trainingsplatform bekend omwille van zijn gestructureerde aanpak. Dit artikel toont hoe eenvoudig het is om trainingen die ingepland werden met CyclingPlanner, actief te krijgen in TrainerRoad. Tot op heden vereist dit een PC of Mac.

Kort samengevat zal je volgende stappen doorlopen:

  1. De training exporteren
  2. TrainerRoad workout creator starten en de training importeren
  3. De training starten

1. De training exporteren

De eerste stap is de training uit CyclingPlanner exporteren naar jouw harde schijf. Je mag deze eender waar saven, dit zal enkel tijdelijk nodig zijn.

2. De training importeren

De volgende stap is het verkregen bestand inladen in TrainerRoad Workout Creator. Wanneer de toepassing gestart is, hoef je enkel dit bestand te slepen tot in de workout creator aan de linkerkant. Een nieuwe workout zal aangemaakt worden met een voorstel van benaming zoals voorzien in CyclingPlanner.

3. De training starten

Jouw training staat opgeslagen onder jouw profiel. Je kan nu de training gewoon inplannen en starten, of later op een ander moment rijden. Veel succes !

Wist je trouwens dat opmerkingen van de blokken in CyclingPlanner worden overgenomen in TrainerRoad ? Test het eens uit.

Andere berichten

Scroll naar boven